Freelance
Komt de volgende situatie u als manager van een woningbemiddelingsbureau bekend voor? De ene week lijken de telefoon en e-mail niet te werken en zitten alle medewerkers op kantoor duimen te draaien. De week erop staan de woningzoekers rijen dik voor uw kantoor om gebruik te maken van uw diensten.

Rennen en stilstaan is in onze branche van woningbemiddeling meer regel dan uitzondering. Om deze golfbeweging aan werkzaamheden beter te kunnen managen wat betreft personele bezetting biedt CS HOUSING u de unieke mogelijkheid om flexibel personeel in te huren. Ervaren woningbemiddelaars die meteen bij u kunnen inspringen.

Testimonial
“Jorno heeft ons afgelopen zomer geassisteerd tijdens onze vakanties, dit is bijzonder goed verlopen. Hij heeft kennis van zaken, is rustig en representatief, wat bijzonder op prijs wordt gesteld door de Expats.”

Lonneke Haije, Manager AHA b.v.
Year first hired: 2011
Top Qualities: Representative, Expert, Calm

Door jaren van ervaring, beschikt CS HOUSING over een breed netwerk aan contacten. Van Amsterdam tot Utrecht, Den Haag, Wassenaar en het Gooi, overal binnen deze regio’s is CS HOUSING inzetbaar. Dankzij dit netwerk beschikt CS HOUSING over goede contacten met andere makelaars en bemiddelaars waardoor de samenwerking met de con-collega’s uitstekend verloopt.

Voordelen op rij:

Interesse? Aarzel niet om nu contact op te nemen. In een persoonlijk gesprek leggen we graag alles tot in detail uit over de uitzonderlijke freelance werkwijze van CS HOUSING.
Klik hier om contact op te nemen

© 2019 - design by ClassDesign | Powered by Pararius
Pararius