Zoekt woning

Op zoek naar een woning voor één van uw (expat) medewerkers? Of zelf op zoek? Of u nu als HR-functionaris voor uw medewerkers of als woningzoeker zelf gebruik maakt van de services van CS HOUSING, het is van groot belang dat het vertrouwd voelt. Vertrouwen staat centraal in onze diensten.

We luisteren allereerst naar wat u precies zoekt. Zoekt u een woning midden in het centrum van de stad? Of juist in een rustige buitenwijk? Door juiste en objectieve informatie te verschaffen, antwoord te geven op uw vragen, de tijd voor u te nemen en u van professioneel advies te voorzien, bouwen we aan een goede relatie om met elkaar tot het juiste resultaat te komen.

‘You took my commission and ran’.

Hoe vaak heeft u dit ervaren met bemiddelaars? Bij CS HOUSING werken we aan een blijvende relatie, ook wanneer de woning naar wens gevonden is. Tijdens de gehele huurperiode blijft CS HOUSING uw aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen die betrekking hebben op de accommodatie.

No cure, no pay

Van gemeubileerd tot gestoffeerd en van buitenwoningen tot luxe stadsappartementen, via CS HOUSING kunt u zowel huren op basis van een korte als een lange periode. Wij werken op een no-cure no-pay basis. Met andere woorden, u bent ons pas kosten verschuldigd wanneer wij ook daadwerkelijk de juiste woning voor u hebben gevonden.

Aankooptrajecten

Vestigt één van uw (expat) medewerkers zich voor langere tijd in Nederland? Wordt uw expat-status omgezet naar local-status? En u besluit in Nederland een woning te kopen, ook dan is CS HOUSING u van dienst. Door de eerdere samenwerking, zijn de wensen bekend en is de vertrouwensband reeds gesmeed. Vergelijkbaar met het aanhuurtraject staat bij de aankooptraject het persoonlijke contact met de koper, de woningzoekende, centraal.

Testimonial
“Jorno Sturkenboom acted as a real estate agent when we moved to the Netherlands and we were looking for a house for rent. His service was so excellent that we asked him latter to help us to purchase a house. During the process he was professional, fully committed and he showed exceptional understanding of the needs of people from different cultures.
We would recommend Jorno as a real estate agent to anyone who seeks a house of his dreams.”

Anna and Krzysztof Bielecki, Managing Director ING Lease Holding.
Year first hired: 2008 (hired more than once)
Top Qualities: Great Results, Personable, Expert

© 2019 - design by ClassDesign | Powered by Pararius
Pararius